Nr 4

Tillbaka

Nu har det gått några dagar då jag koncentrerat mig på att äta, sova och promenera i det vackra vädret. Och att förnya mitt körkort 🙂 det går ut strax och jag måste ju ha en id-handling i alla fall även om jag inte får köra bil just nu.

Har testat ett par Sudoko i Expressen och Aftonbladet och jag klarade både Medelnivå och Svår… alltid nåt men det gick ganska trögt och långsamt och jag har ju rättat själv… så jag lämnar inga garantier att de är rätt lösta.

Ett fysiskt bekymmer som blir större är att speciellt högeraxeln, men även vänster ibland fast den används mindre, vill fara ur led även vid milt ovarsamma rörelser. Antar att det är sviter efter kramperna? Ett par gånger om dagen kvider jag av smärta men det gör inte så mycket mer än att Per blir rädd. Stackaren. Behöver kanske något stöd för axeln men också rehabträning efter ett tag tror jag. Annars är jag fortfarande dåsig och trött om det är epilepsimedicinen eller annat vet jag inte.

Inga besked från röntgen som skedde den 23:e men kallelse till ny röntgen av bröstkorg och buk den 5:e januari. Om det är enligt rutin eller om de hittat något på förra röntgen vet jag inte och det kunde de gott informera om. Jag har lagom förlikat mig med att det är något i huvudet som är fel men nu ska jag också vara rädd för större delar av min kropp massor med dagar framåt.

Kollade över medicintillgången och kortisonet räcker bara några dagar till med min konsumtion och så var det ju något med upptrappning av anfallsförebyggande också som jag inte fått riktiga instruktioner om. Kanske är bra att man hålls på tå och får ta reda på saker själv? Och bli lite lagom arg?