Nr 5

Tillbaka

Livet går vidare och just nu med fokus på att få tiden att gå till på måndag då jag möjligen kan få kontakt med en läkare. Inte så lätt så här i helgtider. Att få tiden att gå är kanske helt fel fokus, kanske är det att ta vara på tiden som ska vara prio?

Har bestämt mig för att röntgen på tisdag ”bara” är enligt rutin och inte p.g.a. något de hittat vid tidigare röntgen. Annars skulle jag inte hålla ihop. Har inte märkt några besvär med varken mage, tarmar, underliv eller något annat.

Vi är på besök hos Pers föräldrar i Långshyttan sen igår och här blir man bortskämd. Skönt att byta miljö också och då blir det även skönt att komma hem sen har jag tänkt. Möjligen kan Per koppla av lite mer också och sova bättre. Vet ni att Per (av Petrus) betyder klippa? Stämmer precis i det här läget, han är ett verkligt stöd och tröst. Men man kan i längden bli rätt irriterad på dessa envisa stenblock också… Puss på dig vännen!

Funderar på om jag ska lägga ut något på bloggen snart men jag måste prata med barnen och Per om det först. Och jobbet vet inget ännu. Har bara sjukskrivit mig och inte angett orsak. Tror jag avvaktar måndagens besked. Har ingen aning om jag nånsin kommer tillbaka till jobbet igen eller om jag är tillbaka åtminstone till viss del redan om en vecka… Jobbet är bra på att distrahera från andra tankar men just nu tror jag att jag behöver tänka på annat.